В Еквадорі почали вирощувати їстівні троянди
4 вересня 2010
Смачні троянди вирощують в екологічно чистих гірських районах, без застосування пестицидів і хімічних добрив.
Еквадорці почали вирощувати їстівні троянди. Квіти ростуть в екологічно чистих гірських районах, без застосування пестицидів і хімічних добрив.
Виробництво таких квітів - досить витратна справа, проте власники плантацій упевнені, що бізнес окупиться вже невдовзі, адже замовлення надходять із усього світу.
Наразі салати й десерти з їстівними пелюстками вже подають у ресторанах Нью-Йорка й Барселони. Зі слів відвідувачів, смак незвичайний, але дуже приємний.
До речі, покуштувати троянди можна й на самих плантаціях, туди організовують спеціальні екскурсійні тури.
Зазначимо, що в Японії в їжу вживають квітки хризантем. Із них також роблять салати, десерти та інші страви.
|